10x foute kersttruien voor een geslaagde kerstdate

Dating

Corona en kerst: geen gezellige combi. Daarom hoog tijd om het thuis een beetje extra gezellig aan te kleden. Een bijpassende kersttrui kan natuurlijk niet ontbreken! Ik heb de 10 leukste foute kersttruien voor je opgezocht en op een rijtje gezet.

Met een foute kersttrui maak jij sowieso een verpletterende indruk op je date. Misschien heb jij wel een hele gezellige kerstdate op het kerstmenu staan! Maar misschien ook wel niet..

Mocht je nou geen date hebben voor kerst: niet getreurd! Die kun je nog gewoon ontmoeten. Wij hebben op 18 én 19 december een waanzinnige X-mas Special online datenight gepland staan. En wie weet zit jij dan ook lekker knus te kaasfonduen of te gourmetten met je splinternieuwe date!

Welke trui is jouw favoriet? Ik kan niet kiezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *