Datetips van dating coach Mariëlle

Dating

In het kader van ‘teach what you preach’ stort ik mij maar weer eens op de datingapps. Het wordt tijd om afscheid te nemen van mannen die geen relatie willen en waar ik dan toch vervolgens weer een jaar aan vast zit. Dit patroon is inmiddels zo herkenbaar dat je zou denken dat ik hem nu toch eens zou moeten kunnen doorbreken.

Begrijp mij niet verkeerd. Dit zijn leuke mannen. Hele leuke mannen zelfs. Er is spanning, we doen leuke dingen, ik en hij zitten nergens aan vast maar het brengt niet direct wat ik eigenlijk voor ogen heb. Met deze gedachten had ik de ideale haat- liefde app weer eens gedownload. Dit keer alleen met een andere strategie. Een strategie waarmee ik nu eindelijk voor verder dan alleen vannacht, geluk wilde halen. Je moet er dagen voor swipen bij het leven maar daar was hij… Mijn ideale man..

MIJN IDEALE MAN WIL HUISJE, BOOMPJE, BABY…
Met mijn ideale man gaan we voor huisje, boompje, baby. Hier draaien we ook niet meer omheen als hij afschrikt dan is het niet de juiste man. We hoeven niet meer 6 maanden te wachten om dat duidelijk te maken. Die tijd is geweest. Ik hoef dit allemaal ook niet direct in de eerste 6 maanden te bewerkstelligen, maar het moet wel helder zijn dat we samen gaan voor hetzelfde doel. Ik merk dat er verlangen is gekomen naar verbinding, echte liefde en samen kijken naar de toekomst.

Had je mij dit 5 jaar geleden gezegd dat had ik je voor gek verklaard maar inmiddels is het verlangen daar en wil ik ook al die cliché dingen.

SAMEN NAAR TANTE CO ENZO
Ik wil hand in hand door het bos lopen, ik wil samen naar de verschrikkelijke verjaardag van Tante Co. Ik heb geen tante Co, maar als ik die zou hebben zou ik er samen heen willen om in de auto te klagen dat we er naar toe moeten. Ik wil samen in diezelfde auto ruzie maken over de route en het achterlijke rijgedrag van mijn partner om het vervolgens aan het eind van de rit weer goed te maken. Ik wil een man die voor mij klaar staat en zeurt over het feit dat hij mijn haren overal door het huis heen vindt, om vervolgens vol liefde het doucheputje leeg te halen. Ik wil samen een Ikea kast in elkaar zetten, om tot de eindconclusie te komen dat we dit de volgende keer niet meer samen moeten doen. Ik wil samen dromen over de toekomst met dat enorme huis en die 6 kinderen. Om daarna te beseffen dat 6 kinderen wel heel veel is, dus dat 2 kinderen ook wel echt meer dan genoeg is en dat een klein huis dan ook wel prima is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *